香港越来越多一人烧肉店,今次就嚟到铜锣湾呢间新开嘅试吓。一人一个烧肉炉方便自己随时简边只肉烧,加埋超过10种嘅烧肉酱汁,一定有枝岩你口味!我嗌咗日本A4和牛三角肉餐,再追加南美洲牛舌同转咗紫菜温泉蛋饭!上菜嘅速度好快,摆盘精致,看似份量不多,但足够抱住个肚走!嘢食嚟讲,和牛味十足,未到入口即溶但好有牛味。牛舌好好食,牛味重再加烟韧口感,值得追加叫!最后叫埋个抹茶布甸同乌龙茶,完成今晚嘅晚餐!而我男朋友都嗌咗和牛套餐,仲转咗个紫菜饭,腌尖嘅佢都话估唔到二零蚊嘅价钱,和牛都几不错!另外佢再加左五花肉,真系估唔到$29有咁多块,油脂比例好正,烧到脆卜卜捞饭真系一流,好值得加点,真系抵过我哋平时自己去吉之岛买烧肉pack!今晚呢餐饭真系好惊喜,估唔到男仔一样食得饱,用同样咁平嘅价钱!
香港越来越多一人烧肉店,今次就嚟到铜锣湾呢间新开嘅试吓。