2020-01-19
见呢排天气终于凉返,今日就同大家介绍下特色餐厅🍴,方便大家亲亲大自然之余,都可以食到好西!呢间cafe位于西贡,虽然主打轻食,但味道一D都唔差,反而有D惊喜添!我叫左个All Day Breakfast,大家可以拣格仔窝夫🧇/面包多士。虽然今日窝夫售罄,但多士绝不失色。多士外面烤到微微香脆,而中间依然软熟,烤到暖身面包加上牛油,真非常香非常吸引!另外,我非常钟意呢度自家果酱,刚好今日系波萝🍍果酱,一嚟平时少见,二嚟果酱入面既酸甜味好清新自然,用嚟做早餐真唔错😋!我对呢个果酱真爱不释手😂!其他𩠌例如scrambled egg 整到又滑又香🍳味,而沙律🥗都唔马虎,都有沙律醋同麻酱,食落好醒神。幸好无火箭菜,无草青味!咖啡就叫左cappuccino,味道OK,上面既朱古力粉好香,重点系只柴犬logo真好可爱,岩哂大家打卡!呢度all day breakfast,作为一日开始既第一餐,我觉得整得几好食😋,食完心情非常好👍🏻!呢度除左all day breakfast, 仲有lunch 同 下午茶,大家可以带埋朋友同埋🐶🐶一齐嚟支持下佢地! 另外,staff 真好有礼貌👍🏻又有人情味,嚟西贡行街
呢度all day breakfast,作为一日开始既第一餐,我觉得整得几好食😋,食完心情非常好👍🏻!呢度除左all day breakfast, 仲有lunch 同 下午茶,大家可以带埋朋友同埋🐶🐶一齐嚟支持下佢地! 另外,staff 真好有礼貌👍🏻又有人情味,嚟西贡行街就去试试下佢!