上几星期第一次买,咁先买咗份$98蚊叉烧配烧肉。 味OK㖞, 但肉质素好明唔唔系咁好,一分钱一分货OK嘅。买完又见到d烧鹅新鲜拎出嚟, 但d皮一睇就知唔会脆嫁啦, 见呀姐系咁推荐,自己又想食鹅,只鹅又出晒烟唔会差得去边挂。 点知出事啦, 因为只鹅系特价促销货, 推销时呀姐话再送6条小烧骨(好短好细嘅姐)。 咁我睇住个师傅斩啦, 斩好晒我就问点解送个6条小烧骨你中要斩一半得3小条俾我嘅?佢话佢系应俾几多就几多,我都唔明佢讲咩。 明明话推销送6条小条,成set连埋鹅并堆一份俾你斩,但又斩一半再将另一半去配其他再充销。 令人感觉好似水咗你斩好晒先咁。 返到去食, 小烧骨又几好味㖞, 肉质正常。 但只鹅呢, 系我同成家人连隔离屋(小朋友过黎食饭)所有人都话成世人都末试过咁嘅烧鹅(应该话只系外型同颜色似烧鹅)完全系无味, 肉质又鞋, 都唔知系咪卖唔出拎去再渌滚水,渌到出晒烟令人以为新鲜但搞到无晒味d肉又鞋。总之就系难食,末食过咁差烧鹅。总结:叉烧:味ok但肉质唔好 烧肉: 味OK同样肉质唔好 烧骨仔: 最好味, 肉质又最好

总结:叉烧:味ok但肉质唔好
烧肉: 味OK同样肉质唔好
烧骨仔: 最好味, 肉质又最好
烧鹅:我都唔知点形容, 末讲过咁 难食烧鹅。。。又鞋又无味只系外型同颜色似烧鹅嘅烧鹅

一分钱一分货啦,价钱OK嘅,但生意手法唔太好,感觉唔老实。 最好睇住佢斩呀。同埋唔好以为出晒烟就系好野。