2022-12-05
📍 📍 📍 鱼众不同酸菜鱼 (花都广场) (粉岭)粉岭百和路88号花都广场A1-A3号舖酸菜鱼不嬲都系我至喜爱食物之一😆😆未食野既我见到有酸菜鱼即时双眼发光,叫个朋友陪食🤭🤭入到去先知原来有好多分店😍😍见到餐厅好多一份量系列,可以自己选择岩自己嘢食😆😆👉 鲈鱼片酸菜鱼米线💰$73+5(热饮)😋😋😋😋.5/5酸菜鱼😍😍,有三种鱼包括鲈鱼,鲷鱼同埋生鱼片。我拣左鲈鱼片,鱼片份量都好多,食到底都仲有,鱼肉质腍滑鲜甜,仲可以免费拣两款配菜,我拣左豆皮同埋莴笋,吸晒个汤,够晒惹味。主菜可以拣白饭、米线、薯粉。我拣左薯粉,汤底好惹味,酸菜都好食,酸菜叶同茎都有齐食落更有口感,真系十分开胃。😆😆😆👉 胡椒猪肚鸡煲💰$76+5(热饮)😋😋😋😋.5/5见呢个系冬日限定,真系要试试佢,鸡煲汤底用上新鲜鸡汤,就咁饮劲鲜甜,而且胡椒味十足,即时个人暖苙苙🥰🥰鸡肉嫩,猪肚又唔会un爽口。个汤都真系几出色。一人尊享系列可配白饭、米线或薯粉 !我朋友拣咗朋友拣咗薯粉,因为个汤太好饮最后清晒🤭🤭回头: yesYesyes!!!食物质素高,装修摩登雅致,环境干净板落。而且分店多,有机会会一定再食。更重要嘅系真系几好食,
粉岭百和路88号花都广场A1-A3号舖
👉 鲈鱼片酸菜鱼米线
💰$73+5(热饮)
😋😋😋😋.5/5
👉 胡椒猪肚鸡煲
💰$76+5(热饮)
😋😋😋😋.5/5
回头: yesYesyes!!!食物质素高,装修摩登雅致,环境干净板落。而且分店多,有机会会一定再食。更重要嘅系真系几好食,而且可以qr code 落单
#kermit食在粉岭