2023-07-06
我知道近期祥仔辣辣转新Menu,全新推出烤鱼同鸡煲,特意同屋企人到此品尝。首先睇到佢哋嘅Menu一目了然,可以比顾客拣选唔同嘅款式,今次我哋拣咗一个一个价钱可以食到两种唔同味道嘅烤鱼,系员工推介特选口味金波罗酸辣烤鱼,我叫的是中酸小辣,同由于屋企人唔食辣嘅关系,所以我特别嗌咗一个红火蕃茄口味,但店舖贴心嘅系可以比顾客拣小辣到大辣,依一方面十分之好,可以令到唔食辣嘅人都可以享受到食烤鱼嘅乐趣。如果钟意食辣嘅呢可以尝试麻辣,但系有别于内地食的辣。我哋两款都叫江豚鱼,之后嗌咗雪花肥牛卷( $88 ),田园蔬菜拼盘($88 ), 及两杯特饮1.3L,波罗me + 洛柚柚,每杯为$48劲抵饮。味道10分我俾9.8分,剩低系因为太多冰。真心唔错。
真心唔错。