旺角嘅HeSheEat, 唔单止环境舒适, 食物都好好味, 尤其系下午茶嘅选择好丰富👍🌝。首先,佢哋嘅炸鱿鱼须炸得足够脆口,一口咬落去就感觉到佢嘅松脆。加上佢地用嘅调味, 真系好香,夹埋鱿鱼须嘅鲜味, 一流!🥰。再嚟,就一试呢个香煎比目鱼柳配蜜糖芥茉薯仔。你可以想像到香煎嘅比目鱼柳,每一口都有新鲜嘅海鲜风味💞。而当你咬落薯仔嘅时候,你会感受到芥末同蜜糖嘅完美结合,真系一绝!💫最后,我哋试吓酥松牛角包X宇治抹茶软雪糕。呢款牛角包酥脆得嚟唔油,再配上宇治抹茶雪糕,那种甘香与脆皮牛角包的搭配,真的是绝配!😋。而且呢个只做外卖,食晏可以直接带走,实在系太方便了!👍最后,我想将呢间餐厅推荐比大家。唔单止环境舒适,而且食物都好喺好味🥳。