📍中环 Tommy Yummy同茶木讲咗再见之后👋🏻 呢个铺位最近换咗做一间港女打卡泰国餐厅🇹🇭🍴 带个头盔先,呢个甜品系我前排参加giveaway 赢返嚟嘅,但系无收钱㗎 (啫系我写衰原则上都无后果😅)又但系~虽然我无收人钱但人哋好食我都系会分享嘅🤓 之前我啲朋友们已经疯狂洗过我版㗎喇🤣 个 Signature 虎虾海鲜混乱杯面系几过瘾嘅🤗 但系我自己去食嘢𠮶日太饱喇,于是就净系食咗个甜品🍬呢次嘅甜品系泰式椰奶油条配雪糕🍦首先最易出事嘅油炸鬼炒起上嚟就真系「一口油」而唔系「一口油炸鬼」㗎喇🥲 好彩~ 个油炸鬼松脆又干身,份量都唔错😉 系调味方面有啲得意 - 我食到辣味🌶️ 虽然 identify唔到系咩香料但我都有啲微微吓亲😅 呢个比较新颖嘅口味都几虾人🦐表面铺嘅系椰子脆片同一球好大好慷慨嘅椰子雪糕🥥 淋埋班兰汁,其实所有味道都几夹几 balance⚖️ 估唔到呢度连甜品都好打卡📷 我𠮶日自己一个人食一份,有少少夸张🤏🏻 建议两人分享一份😋 p.s. 个 wifi 网速几快同稳定🥳#一个好打卡又爆卡路里嘅泰式下午茶 #泰式椰奶油条配雪糕 #tommyyummy #central #中环
📍中环 Tommy Yummy

我𠮶日自己一个人食一份,有少少夸张🤏🏻
建议两人分享一份😋

p.s. 个 wifi 网速几快同稳定🥳

#一个好打卡又爆卡路里嘅泰式下午茶 #泰式椰奶油条配雪糕 #tommyyummy #central #中环 #ohhejfoodie