6天前
都有唔少同胞光顧<牛油果沙律配燒八爪魚> ʜᴋᴅ 138前菜沙律依家睇返先知原來佢係最貴嗰個😂牛油果沙律其實似salsa,酸酸哋好開胃。八爪魚切得厚實,燒得有啲過火肉質偏老。<椰香青咖喱雞配落薄餅> ʜᴋᴅ 98雞肉份量好慷慨而且好滑。薄餅係手抓餅,烘得酥鬆,用嚟蘸咖喱啱啱好。青咖喱偏甜,但會令人忍唔住想係咁食,覺得食完啲薄餅仲有咁多咖喱淨好想要碗飯撈埋佢😂<泰式蝦球炒金邊粉> ʜᴋᴅ 118金邊粉通常都會帶點酸甜,但呢個酸味欠奉,甜味來自於蜜糖,我唔係好食得慣。而且有時食到啲好硬嘅金邊粉,明顯係未熟。<芒果乳酪疊疊冰> ʜᴋᴅ 118賣相係好靚,相信好多人都係為佢而嚟。六大塊芒果雪糕我會話佢似雀巢雪糕多咗啲果肉。中間有大量原味cream, 冰底本身帶甜味,但要加咗椰汁先好食,可惜椰汁比得好少🥲結論係呢個芒果冰唔啱我口味食物質素正正常常,每樣都有啲位可以挑剔,但又不至於中伏嘅😬
<牛油果沙律配燒八爪魚> ʜᴋᴅ 138
<椰香青咖喱雞配落薄餅> ʜᴋᴅ 98
<泰式蝦球炒金邊粉> ʜᴋᴅ 118
<芒果乳酪疊疊冰> ʜᴋᴅ 118
食物質素正正常常,每樣都有啲位可以挑剔,但又不至於中伏嘅😬