2015-09-05
深夜有D饿饿地就口痕想食宵夜 但系又懒得自己郁手煮野食就出左去觅食啦XD文英街呢度串烧店林立 抱住试下未为不可既心态就入左大胃烧 (事实系因为门口贴左好多老板同艺人ge合照先走入去坐低个时服务员好亲切咁介绍下菜单 服务态度良好 老板又好亲切之后我随便点左d野食啦~过左10几分钟就有野食得呢度D野食好入味 尤其系烧蒜蓉生蚝都几鲜甜 加D辣粉简直冇得弹! (呢度d辣粉好正 好够味 中意食辣既同志咪走鸡啦!食烧芝心丸个时 一咬开D芝士就流晒出黎 身为芝士控既我非常满意(心谂下次一定要再食过)原本就好中意食玉子寿司既我 见到有烧玉子就心郁郁叫左黎试下 个玉子竟然系厚身 食落去好有口感 讲起口感,烧鸡泡鱼干同汁烧鱿鱼筒我都觉得好好啃 大家可以一试 价钱又合理而且,呢度仲要送浦汁墨鱼仔又送小零嘴(糖个类~) 食完仲有饭后甜品好好啊~~
之后我随便点左d野食啦~过左10几分钟就有野食得 呢度D野食好入味 尤其系烧蒜蓉生蚝都几鲜甜 加D辣粉简直冇得弹! (呢度d辣粉好正 好够味 中意食辣既同志咪走鸡啦!
题外话/补充资料:
有d食物太心急冇影相就食左^^"