2019-03-05
见OpenRice有优惠同某媒体介绍所以先试下。𠮶日好彩友人先到,原来要排队入去咁夸张(其实位置较偏僻),心谂有无咁好食呀,好彩都系等15分钟左右入得。一坐低打开menu,waitress已经冲住黎想我哋落单问题系我哋第一次来,虽然都系有优惠卷,但都想散叫小食,但waitress想我哋快d拣(可能都系得几款)...但我哋又谂一碗拉面可能唔够饱,二来短时间真系决定唔到,佢都唔耐烦走咗之后我哋决定到,同一个waitress讲嘢又好急,我哋想再叫鸡白肉小食,佢话lunch得2款小食,碗面已经有,初时都听唔明佢讲乜,原来意思系鸡肉小食会放喺碗面度后来我哋食完已2:30pm,听到waitress同想入黎客人讲lunch已经截单,3:00pm落场怪唔之得一开始就催我哋快d落单原来赶收工。总结食评: 拉面质素同汤底确实唔差,但唔值$98(原价),其实我哋用$68买优惠卷仲要收加一,已经好高消费。