2022-12-13 2384 浏览
自从几年前同朋友食过之后一试难忘,不停推荐身边其他既食肉兽朋友😆食物性价比高,份量偏大,而且环境气氛轻松舒适,好适合同朋友/另一半黎放松下🥰✨当晚我地叫左ᴅɪɴɴᴇʀ sᴇᴛ $𝟻𝟿𝟾/人,其中ғɪʀsᴛ ᴄᴏᴜʀsᴇ同埋ᴍᴀɪɴ既sɪᴅᴇ ᴅɪsʜ都系跟人数,𝟸-𝟹人可选𝟷款,𝟺-𝟻人可选𝟸款,𝟼-𝟽人可选𝟹款 💁🏻‍♀️✨🍹ᴍᴏᴊɪᴛᴏsᴇᴛ系唔跟饮品,同行朋友叫左杯ᴄᴏᴄᴋᴛᴀɪʟ,酒味唔算浓,清爽🌱🍤ᴛʀᴜғғʟᴇ ᴘᴏʀᴛᴏʙᴇʟʟᴏ ғʀɪᴇsғɪʀsᴛ ᴄᴏᴜʀsᴇ我地拣左炸大啡菇伴黑松露酱,呢个系次次嚟都必食❤️❤️外皮劲脆,大啡菇厚肉多汁,加埋黑松露酱真系一绝😂而且份量好多兼全部大大块,好满足,推荐!🫶🏻🥄sᴏᴜᴘ ᴏғ ᴛʜᴇ ᴅᴀʏ第二道系汤同沙律,我地都拣左汤,如图系蘑菇汤上面有几粒脆既面包粒💫上枱系热既但不至于烫口,好ᴄʀᴇᴀᴍʏ、好香浓😍加上绵密既口感,好快就清左😋🍖sɪɢɴᴀᴛᴜʀᴇ ᴜsᴅᴀ ᴘʀɪᴍᴇ ʀɪʙ 第三道我地都拣左招牌既ᴘʀɪᴍᴇ ʀɪʙ(ʀᴇɢᴜʟᴀʀ ᴄᴜᴛ),另外仲可以选择大份量ᴡᴇsᴛᴡᴏᴏᴅ ᴄᴜᴛ (+$𝟷𝟶𝟶)以及ᴍᴇɢᴀ ᴄᴜᴛ(

🍹ᴍᴏᴊɪᴛᴏ
Mojito

🍤ᴛʀᴜғғʟᴇ ᴘᴏʀᴛᴏʙᴇʟʟᴏ ғʀɪᴇs
Truffle portobello fries

🥄sᴏᴜᴘ ᴏғ ᴛʜᴇ ᴅᴀʏ

🍖sɪɢɴᴀᴛᴜʀᴇ ᴜsᴅᴀ ᴘʀɪᴍᴇ ʀɪʙ
第三道我地都拣左招牌既ᴘʀɪᴍᴇ ʀɪʙ(ʀᴇɢᴜʟᴀʀ ᴄᴜᴛ),另外仲可以选择大份量ᴡᴇsᴛᴡᴏᴏᴅ ᴄᴜᴛ (+$𝟷𝟶𝟶)以及ᴍᴇɢᴀ ᴄᴜᴛ(+$𝟸𝟶𝟶),需要提前预订,当晚已经无哂啦😳唯有一人叫左一份ʀᴇɢᴜʟᴀʀ ᴄᴜᴛ独食😆😆
慢烤系呢种富含油脂部位其中一个最正既煮法,因为可以最大化肉味同埋油香‼️😋肉质够软嫩,把刀接触到块肉直头好似切紧牛油咁,再配搭附上嘅肉汁同酸忌廉酱食用,会增添唔同既风味👍🏻伴碟既系幼身薯条,香脆、调味适中,我地两个都清哂😆😆
Signature USDA prime rib

🌽ᴄʀᴇᴀᴍ ᴄᴏʀɴ
sɪᴅᴇ ᴅɪsʜ我地拣咗奶油粟米,一大兜份量足够𝟸-𝟹人分享。奶味、牛油味香浓,粟米好甜,有少少拉丝效果😋😋推荐!🫶🏻
Cream corn

🍰ᴄʜᴏᴄᴏʟᴀᴛᴇ ʙʀᴏᴡɴɪᴇ ᴡ/ ᴠᴀɴɪʟʟᴀ ɪᴄᴇ ᴄʀᴇᴀᴍ (+$𝟻𝟾)
sᴇᴛ包左一份云呢拿雪糕(图左),好重奶味,里面仲会见到一点点既云呢拿籽💫我哋另外叫咗一份甜品sʜᴀʀᴇ🤎暖笠笠既朱古力布朗尼配上冰冻既云呢拿雪糕,甜度刚刚好,反而伴碟既提子好酸🤔份量适合sʜᴀʀᴇ,我地食完都超饱😂😂
Chocolate brownie with vanilla ice cream
Mojito
Truffle portobello fries
Signature USDA prime rib
Cream corn
  • Signature USDA Prime Rib (Mega Cut)
  • Creamed Corn
  • Portobello Fries