2024-07-07 1125 浏览
其实我已经帮衬过五次,但依然有好多野想试,想赞员工好有人情味同服务有温度,你会感觉佢重视每一位客人,而且挑剔既我好开心上水有一间地点方便,餐点选择多,水准高又好坐同安静既cafe,小小既店同有限既人手可以坚持提供咁多选择比客人系好有热诚先可以做到。简单黎讲,多次经验系蛋糕同饮品大致都好出色,蛋糕真系比好多知名既品牌甜度同材料口味配搭都好,guava, pistachio, earl grey, mango pandan都值得一试,稍为逊色系青苹果香茅,因为expect好清爽但青苹果味唔够又无乜酸味,不过奶味好香。野饮焙茶同特浓flat white好出色,抹茶都好饮但前两者会惊喜啲。意粉试左海胆同牛肝菌,两个都好食但海胆会想encore, 口味丰富好多同好鲜。但都要老实讲,食过两次主菜都有朋友点牛,但大家都认得牛好un! 店家需要注意!今次黎听到cafe可能会八月结束营业,因为业绩未如理想,希望cafe最终可以挨得住,如果唔系上水真系损失一间我好喜爱既cafe同餐厅!

• 蛋糕,焙茶,特浓flat  white
  • 海胆意粉