前排同闺蜜行街,👭食咗一个食物水准好高、价钱都好合理嘅西餐😋呢间餐厅由菜肴嘅配衬都充满著格调❤我地系Lucky ristorante。前菜香酥七味鸡软骨,材料好新鲜,值得推介!热辣脆身,并泛著轻轻的鸡肉香气,深得朋友们们所爱。饭餐一碟都不够,都话要 encore!。👏🏻主菜就系蒜片安格斯一口牛粒,牛肉质鲜嫩淋身,好入味👍🏻食落口仲有淡淡红酒香味🌟串烧拼盘都好正,入面有牛肉,猪肉,鸡肉,牛舌同埋冬菇等等。吹水当然唔少得小食,我地叫左味醂烧鸡泡鱼干,甘香滋味。每一啖都酥香又鲜,推介!当然仲有呢杯,Walk alone ,用士多啤梨,蓝莓,菠萝汁,橙汁,雪碧等等调配而成。呢杯Orange juice都唔错。最后一提餐厅的服务,店员很有礼貌,主动勤快,对客讲解富耐性,水准超预期!呢度环境舒适食物质素高,🙌🏻闺蜜话下次可以叫多几个朋友一起来帮衬。