2019-04-19 607 浏览
以前都食过几次,已经觉得服务态度唔好,尤其是其中一位较年长之女侍应,唔知系咪老板娘,我地一早到,冇咩人,我地想要卡位,发觉全部写住留座,女侍应坚持已留座要我地坐第二度。以为佢真系留左座,点知全程冇人坐。啲食物好一般,女侍应又黑面,讲野粗粗鲁,串烧偏贵,真系冇乜mood叫多啲野食,个女侍应就全程企系个收银机旁啤住,其实我觉得你系佐敦开舖,应该好多街坊帮衬,点解黎几次都咁鬼多空位,现在明白了,你态度唔好,咪储唔到啲熟客啰,人地黎一次都唔会帮衬你第二次啦。咁你冇客冇利润,业主一加租你咪顶唔顺啰,咁简单。唔系报纸话你结业我都唔会再黎,结果又系失望。可能佢都结业嘞,咪觉得使咩对你地啲客咁好,都唔玩了。