2022-08-13 107 浏览
Homeland.Kitchen📍大埔东昌街2号地下🍾用餐体验及环境呢间餐厅都嚟过好几次,贪佢够晒方便同埋食物都好有质素,推荐!主菜:🤍 西班牙伊比利亚猪肩肉 $148之前都食过猪肩肉,但呢次真系数一数二好味!猪肩肉以一块靓靓木板上碟,成件事好有仪式感,猪肩肉嘅外层干身,煎得好香,油脂分布平均,肉质粉嫩,食落口软腍得嚟又juicy🥰🤍 香城安格斯牛汉堡 $98呢个汉堡嘅卖相好靓,中间𠮶层安格斯牛嘅牛味浓郁,用料上乘,夹住芝士洋葱,连埋上下层嘅汉堡包食真系好正,味道好有层次👍🏻小食:🤍 酥炸吉列广岛蚝4只 $38呢个小食真系必点!我同朋友几乎每次嚟食都会嗌,每次都唔会令人失望🤭生蚝嘅外层炸到金黄酥脆,入面又keep到生蚝𠮶阵海水味,新鲜到不得了,极力推荐!🤍 柚子蜜鸡翼3只 $30鸡翼有三种口味,白松露忌廉,明太子,我哋就拣咗配搭柚子蜜味,鸡翼炸到脆卜卜咁,好惹味,表面就加咗柚子蜜酱,即时有种fresh嘅感觉,甜甜哋咁都几match😌饮品:🍹 橙汁🧋 冻咖啡整体评分:味道 🌟🌟🌟🌟🌟环境 🌟🌟🌟🌟🌟服务 🌟🌟🌟🌟🌟卫生 🌟🌟🌟🌟🌟抵食 🌟🌟🌟🌟🌟
Homeland.Kitchen

📍大埔东昌街2号地下