2010-08-07
今日是我生日心情特别好,相约一些多年冇见的好友到铜锣小肥羊食火㶽!我们一行十人8时40分到小肥羊,听个知客姐姐讲现在暂时未有位,同时9时后入座每位$128比正价少$20,等咗大约20分钟左右有位了。(原来这里等位有自助饮品和小食公应,在香港食市来讲都是一次见,直得一赞!)知客姐姐安排我哋坐234号,我哋开始叫嘢食了!大部份食物都比较满意和新鲜!值90分!我哋一丛朋友因多年冇见,大家都好多嘢讲,快乐不知时日过,大约11点左右有个大约50多岁男部长,走过来同我哋讲任食时间两个钟过咗啦!同你哋卖咗张单先啦!讲完就走咗去帮我卖单?????????????我哋来的时侯知客又冇同我哋讲两小时要卖单!出面门口同餐单都冇写明2小时’不过算啦出来食嘢开心事算啦!大约20分钟开始来了!那位男部长又走过来态度非常之唔友善的讲11点半了要走了!我朋友话你哋公司唔系写明收1点吗?你又冇人等位!那个男部长依然用很差的态度讲你哋过左半个钟了要走了我哋要收工了!我就话得啦我哋一阵走了那个男部长才很不满意走开,在几米远不停的讲粗囗小肥羊上市公司???????????中国名牌?????????这到底是那门子的事,