2008-01-21
** 此食肆的第十三个OK **前晚(19-1-2008 Sat)同女友人CK睇完戏行埋街后就食甜品,佢话o黎呢o度,啊!好啊.之前我o黎过两次都系同佢同啲朋友o黎,次次都等几耐吓,但今晚约10:23pm o黎o度,唔太多人等㖞,果然,好快有位.CK话想试逢星期五至日先至有o既杏汁炖木瓜,睇餐牌,话即叫即制,同价钱都唔平,细o黎都要$30.00,而且唔知要等几耐,于是佢拣o左热栗子糊拼杏仁糊,我就要o左热朱古力炖蛋白,两样都系$17.00.等o左一阵,我o既朱古力炖蛋白先到,唔系咁满o既炖蛋加上唔知系咪面上o既朱古力粉影响,睇落好似唔滑咁,觉得有少少逊色.’o毕’落去,里面系浅啡色o既,原来内里都有朱古力,食落,都食到蛋白味,而朱古力味就要靠面上o既朱古力粉加强.但CK话冇面上o既朱古力粉会好食啲.滑就唔够港澳义顺o既炖奶比.食完,原来盎里面o既胶兜都唔系好深o架咋,份量都唔系好多.味道: 3分抵食: 3分而CK o既热栗子糊拼杏仁糊,佢话而底o既杏仁糊好热,但面o既栗子糊微暖,不过两样o野都好香好好味,但可惜佢冇乜胃口,食o左半碗就唔食喇.味道: 4分抵食: 4分环境:枱与枱之间好迫
味道: 3分抵食: 3分
味道: 4分抵食: 4分
环境:
枱与枱之间好迫夹,都系快快食完走喇.
我唔记得带相机出o黎,所以啲相影得麻麻.