2017-02-21 305 浏览
成日行过见到好多人排队,以为咩咁把炮,而家食完,感觉真系不外如事。。。。。。佢呢个质素,呢个价钱,减20鸡我都要谂谂食唔食佢,除非葵广新都会冇晒餐厅食店啦!!! 佢地成日就收工就栋个牌岀黎话汤底卖晒,讲真,真系比佢昆到!而家呢刻谂住食既你弃队去食其他都未迟呀~~~不过我信你同我一样唔信邪照食架喇,因为眼前系唔知点解仲好旺场好多人争住食咁~~~我同朋友食左分别紫苏叶梅子拉面同俺流男盛熟成拉面(唔知乜名黎)只可以讲个汤底好味精好普通,个面质地亦都好普通。。。似高质d 既公仔面紫苏叶梅子汤底冇梅子同紫苏叶味都食唔到,佢系相对清啲既汤底黎,但主要既味冇喺入便,得咸味。。肉一块,偏鞋,蛋好hea,唔入味乜乜男果碗都好少少,唔知系咪猪骨汤,饮落奶奶地既味。。但两碗既质素只限于系food court求其一碗3,40蚊果只。。。大家真系要三思~~~

佢地成日就收工就栋个牌岀黎话汤底卖晒,讲真,真系比佢昆到!

肉一块,偏鞋,蛋好hea,唔入味

乜乜男果碗都好少少,唔知系咪猪骨汤,饮落奶奶地既味。。

大家真系要三思~~~