2019-06-08
帮朋友庆生 6人即日打电话book位 好彩都有位一入门口已经同普通嘅鸡煲好唔同感觉干净企理好多 仲有大玻璃俾你望住个夜景即刻好似高档左 就算两个人呢浪漫一下都系一个好选择-鸡煲方面我哋要咗个随变鸡煲同干锅鸡煲因为同行嘅人有唔食得辣嘅 我哋就嗌咗小辣变相随变鸡煲个味道好似普通左少少 但鸡味道相当浓郁 回味回甘干锅鸡煲就真系要赞!成个煲超入味 洋葱好甜 食完齿颊会留香跟住就会送我哋另外一个煲用嚟打边炉我哋就嗌咗酸菜汤底其实全部配料都好好食 肥牛油脂分布好不错 香口得来唔会过分油腻 最重要一啲都唔un-四宝丸同惊午餐肉都系必食推介响铃同肥肠就不过不失啦:响铃其实味道五差 但却并唔出色 虽然都热辣辣 但都食得出唔系即炸肥肠虽然好厚切 但比较好难咬得郁-最后串烧既质素系帮成间食店画龙点睛嘅地方一个有鸡煲又有边炉食嘅地方 啲串烧竟然系咁好味㗎一定要食嘅就系佢嘅一夜情系鸡翼入边包住左芝士肠 咬住滑溜溜嘅鸡肉入边有芝士吱出嚟嘅感觉 真系好似一夜情咁 令人食过返寻味仲有啲职员态度真系好好 会系咁为你推介食物仲有好细心解答你嘅一切问题好少食鸡煲可以遇到一啲咁好嘅服务
一入门口已经同普通嘅鸡煲好唔同
感觉干净企理好多 仲有大玻璃俾你望住个夜景
即刻好似高档左 就算两个人呢浪漫一下都系一个好选择
鸡煲方面我哋要咗个随变鸡煲同干锅鸡煲
因为同行嘅人有唔食得辣嘅 我哋就嗌咗小辣
干锅鸡煲就真系要赞!
成个煲超入味 洋葱好甜 食完齿颊会留香
跟住就会送我哋另外一个煲用嚟打边炉