2024-02-23
OMG! Mamaday一啲都唔麻麻地,野食好味之余,整间餐厅布置色彩缤纷轻松和谐~🥗唔算基本嘢:海洋生物沙律$120海鲜沙律色彩缤纷夺目,海洋生物有带子、凤尾虾,先煎至焦香,香气迫人;蟹籽新鲜爽脆,味道可口。沙律菜加入了蓝莓、红莓、火龙果、车厘茄和火箭菜,果肉甜,蔬菜清新,果然唔算基本野😂🐔希望愈大失望愈大鸡翼-微辣原味$724种口味,问过店员,原来微辣原味和避风塘味是烤的,另外两款是炸的,于是点了难得的烤鸡全翼微辣原味,烤得均匀皮脆肉嫩,鸡肉香口又juiicy , 微微辣,一啲都唔失望~🍕好邪恶嘅咸蛋牛油果蟹肉比萨咩叫减肥 $145集合了我最爱的咸蛋、牛油果和蟹肉于一身,极具创意的一款pizza,批底薄而松脆,材料甚多,蟹肉丝丰富,每件均有一只蟹钳,新鲜甜美,牛油果的软滑,咸蛋的咸香,层次无穷。🥤玫瑰山楂茶梳打$56山楂不会太酸,酸酸甜甜,加上玫瑰花香,清新怡人🍹Magic B1oom 情花开 开灿烂 $88毡酒底,柑橘香气,整杯香甜容易入口
🥗唔算基本嘢:海洋生物沙律$120
🐔希望愈大失望愈大鸡翼-微辣原味$72
🍕好邪恶嘅咸蛋牛油果蟹肉比萨咩叫减肥 $145
🥤玫瑰山楂茶梳打$56
山楂不会太酸,酸酸甜甜,加上玫瑰花香,清新怡人
🍹Magic B1oom 情花开 开灿烂 $88
毡酒底,柑橘香气,整杯香甜容易入口