2009-09-04
多次经过呢度入去食,但一次比一次差依家都冇去啦咖啡由最初有咖啡香,变到依家冇咖啡香,得㶶味,完全over晒其他咖啡都越黎越无水准有次见到佢地加冰水整冰滴,仲话自己要用足九个钟黎整旦糕又话自家制,结果我可以o系另一间cafe食到完全一模一样既蓝莓同芒果芝士旦糕,仲谂住佢地咁利害,做埋地批发啦,于是问左另一间既店员,先发现原来系嘉x出品。真系冇谂过会咁样欺骗消费者,仲成日听到个老细讲话自己好有心做间cafe豆腐红豆芝士旦糕,食过一次之后都冇食过,酸的。后来有机会同友人去,友人试左都话系酸的。店员推介仲有new york芝士旦糕,但又冇咩芝士味,真系有D不知所谓出前一丁公仔面 - D鸡翼冇味,根本就未入味都可以拎出黎卖既;其他煎既野就好似冇煎过咁;个面又好似冇煮过咁,硬到死;最搞笑系个汤底,可以煮到汤底冇汤底味...厚多士 - 我怀疑D生菜蕃茄系普通料(因为冇咩生菜&蕃茄既新鲜味);个包好似冇入过多士炉咁,问佢佢又话入过.入过块包都可以系白色架!环境方面,本身都OK既,但佢两只狗实在系太嘈,叫声又尖,吠时又冇人理;我个人唔系唔中意狗,但起码唔好影响食客至得架;有次听讲佢地O系门口小便..有厕
依家都冇去啦
其他咖啡都越黎越无水准
有次见到佢地加冰水整冰滴,仲话自己要用足九个钟黎整
豆腐红豆芝士旦糕,食过一次之后都冇食过,酸的。
后来有机会同友人去,友人试左都话系酸的。
有厕所我觉得系好,方便到我地D食客,但...佢厕所真系好臭...
冷气又好似冇开咁,大热天时入到去,都好似热过出面,咁既餐厅都真系第一次见
洗唔洗省电省成咁?
至于员工知识,呢个仲搞笑;我分别唔同日子去,问过咖啡豆
第一次我话想要D浓味&唔酸既,老细介绍巴西,咁我试啦;
第二次我话唔想要巴西,但都系浓味&唔酸,佢介绍肯亚,结果?酸到我阿妈都唔认得
第三次我试下佢,话要D 酸既,佢又系介绍肯亚,自己身为老细都咁既知识
有冇搞错
以前去食都OK先会经过再帮衬,依家真系请我都唔入去,又贵,D料又唔系好,呢D细舖O系出面大把,价钱差唔多,但水准系双倍地好,我真系觉得连P字头间连锁咖啡店既咖啡都好饮过佢