2013-09-18
呢日行咗差唔多2个小时晒足咁耐,终于入到有少少冷气可以hea吓食野嘅地方,4点十入到来,揾个位坐低,店员行过来放低Menu后就叫我地慢慢拣好食物就系出面点餐的。拣咗一阵,每人叫一个Set就得啦。我的:(Q4)香辣素菜墨西哥卷(意大利白腰豆、粟米、洋葱、青椒、红椒及黄椒) 配鲜果粒加Espresso Doppio ($55)唔...可能因为等咗好耐,一来到时系有一点点失望嘅,睇落份量细之余也将餐的配菜调转咗,炒过的素菜味道系微辣的,有黑椒味,OK啦;香草油醋蕃茄新鲜,汁都好味。我杯Espresso Doppio系全餐最好,真系用靓机整,微苦带少少酸,好饮。佢的:(S5) 芝士炒蛋麦包伴焗香草芝士蕃茄 配香草油醋蕃茄加青柠梳打 ($55)冇谂过原来系将炒过的芝士蛋放上2片麦包之上,如果可以烘一烘麦包会好食D,而家似分开食好奇怪,不过芝士炒蛋好滑;伴鲜果粒有苹果甜、菠萝冇味淡及薄薄香焦片可以不理。青柠梳打只可以话够汽唔甜啰。由佢出去买完返埋位坐开始计,我地足足等了又等....10分钟先有野饮来,再等多10分钟,我地2个餐同时上台,其实2个餐嘅食物咁简单,点解要等咁耐呢?相信是厨房位只有门口个
拣咗一阵,每人叫一个Set就得啦。
我杯Espresso Doppio系全餐最好,真系用靓机整,微苦带少少酸,好饮。 佢的:(S5) 芝士炒蛋麦包伴焗香草芝士蕃茄 配香草油醋蕃茄加青柠梳打 ($55)
青柠梳打只可以话够汽唔甜啰。 由佢出去买完返埋位坐开始计,我地足足等了又等....10分钟先有野饮来,再等多10分钟,我地2个餐同时上台,其实2个餐嘅食物咁简单,点解要等咁耐呢?相信是厨房位只有门口个位,负责整饮品同食物的都是各一人,当时店面都坐了半成客,唔耐就有鬼咯。
结果我地饮完野先有野食,仲要因为赶搭6点4班船,所以都唔可以再慢慢饮住hea....都饮哂啰...。