2024-03-07
上到去觉得环境几好,地方都几宽敞几舒服。拣完嘢食之后, 就开始上咗份烧鳕鱼干, 都烧得几香口几惹味。食完冇几耐就上咗5款刺身拼盘,深海池鱼同真鲷都好鲜味好新鲜, 赤虾鲜甜、 带子弹牙、大拖罗就最好味, 油脂分布好平均。日本A5和牛他他都系超级好味, 两个人食份量就刚刚好。 油脂分布好充足, 和牛嘅边位亦都烧得刚刚好, 食咗几块之后再食埋佢下面𠮶啲洋葱过一个味蓄既味道。另外就叫咗佢个招牌 因为全部呢个超级丰富,全部都系我钟意食嘅嘢,当然首先食咗海胆先啦冇浓味之余亦都冇名凡明矾味海胆丼,呢个超级丰富,全部都系我钟意食嘅嘢,当然首先食咗海胆先啦,浓味之余亦都冇明矾味。入面仲有好多蟹肉同三文鱼子,每一啖都充满惊喜,最令我赞叹系佢𠮶块和牛,咬落去系成个口腔会有种和牛大爆炸嘅感觉,超级满足。估唔到特色鳗鱼蛋卷,可以做得咁好味,呢个蛋卷真系一定要叫。另外仲食咗啲烧物,烧芝士、烧五花肉、烧饺子、免治鸡肉软骨,样样都烧得几好。
估唔到特色鳗鱼蛋卷,可以做得咁好味,呢个蛋卷真系一定要叫。