2015-10-20 2192 浏览
好耐无黎过WIRED CAFÉ了, 开始挂念佢地出名既PANCAKE, 所以今日收工就来食饭!原来晚8点前系HAPPY HOUR, COCKTAIL买一送一, $3X就有, 坚抵~ 我地叫左呢个夏日限定, 有MELON味的COCKTAIL. 不错呢~唔太SWEET, 可惜系酒好少, 似饮冰水多D!MAIN COURSE就点左个CARBONARA意粉, 味道不错, 中中等等, 好STANDARD咁LOR.之后再食番个吞拿鱼沙拉饭, 饭系寿司饭, 混埋沙拉食系出奇的夹, 成个COMBINATION都好正! 食到我地LAM LAM利!最后唔少得叫番个APPLE CINNAMON PANCAKE!~ 下次要早D叫先得, 等左20分钟, 浪费左我地一D行街时间~ PANCAKE一如以往咁好食, 热呼呼~~ APPLE味道夹PANCAKE系最正的!
APPLE CINNAMON PANCAKE
2015-10-07