💛💛💛Beans💛💛💛睇住呢间舖头开,到睇住佢日日排长龙,已经有几年。佢喺荃湾少数坐得舒服,影相又靓既😍!我地两个成10点先入去食,好彩last order 系10点45分。咁夜都去食系因为想食Oreo麻薯流心吐司,之前食过真系好好食🥺,今!次!竟!然!卖!晒!最后我地嗌左一咸食🍝一甜食🧁黑松露软壳蟹意大利粉 $98一如既往好食😚,好浓郁既黑松露同白汁,两个食岩岩好,因为份量都唔少,一个女仔食有啲漏😂。蟹系新鲜炸既,热辣辣🦀!几钟意佢跟餐送既饮品,我地拣左冻既柠檬蜂蜜,细细杯都比两片柠檬,好醒胃☺️☺️!Caramel banana waffles $58我地拣左焦糖香蕉窝夫做甜品,一份甜品包含左好多唔同款既小甜品🤤。有云呢拿雪糕(下面有啲曲奇碎),焦糖香蕉(真系有焦糖化只蕉),两块Waffles(跟埋奶油同埋糖浆),菠萝粒(罐头),荔枝爆爆珠(好味),一球吉士奶油(好漏好肥无食晒)!好食,我地有食晒🤪,但下次都系希望食返Oreo麻薯流心吐司,因为真系好出色💕💕💕!店员有礼貌🤤题外话佢嘅甜品几好食,如果想庆祝生日,仲可以问下店员可唔可以喺蛋糕上面写字!一年前得😂😂埋单$156(无加一)
💛💛💛Beans💛💛💛

最后我地嗌左一咸食🍝一甜食🧁

黑松露软壳蟹意大利粉 $98
黑松露软壳蟹意大利粉

Caramel banana waffles $58
Caramel banana waffles

埋单$156(无加一)
2020-10-29
$70 (宵夜)
黑松露软壳蟹意大利粉
Caramel banana waffles