2009-08-25 28 浏览
这间餐厅嘅环境很不错,但可能位置比较隐闭,所以lunch hour 也不满座,午餐有 soup / salad、 main course 、 甜品和咖啡 ($108),食物质素几好,这个价钱都算抵食,Service 都满意,不过D櫈就好睇唔好坐,硬咗少少。Caesar Salad 几好味㖞,生菜新鲜; dressing 好味。 朋友嘅 Greek salad 也不错,面包喺homemade嘅,热热地少少脆,几好味。主菜到喇,卖相好得㖞,虾同带子都好大只,睇见都开心。虾十分爽口,仲有虾味加上炭烧味,正!饭湿湿哋有好多香草,都唔错。 朋友嘅牛膝烩意粉都好好味,牛膝非常淋,sauce 充满咗牛味,很不错。 加上这间餐厅嘅刀义碗碟都好靓,所以食得开心D。我问waiter今日有咩嘢 dessert; 佢话bread pudding 同 blueberry mousse,两样都不喜欢,不果见到隔近枱个碟bread pudding,好似几好样㖞,所以我就 要 bread pudding,而朋友要blueberry mousse, 真喺冇拣错,呢个bread pudding 好好味,中间有一层
,不过D櫈就好睇唔好坐,硬咗少少。

Caesar Salad 几好味㖞
,生菜新鲜; dressing 好味
。主菜到喇,卖相好得㖞,虾同带子都好大只
,睇见都开心。虾十分爽口,仲有虾味加上炭烧味,正
!饭湿湿哋有好多香草,都唔错
。 朋友嘅牛膝烩意粉都好好味
,牛膝非常淋,sauce 充满咗牛味,很不错
。 加上这间餐厅嘅刀义碗碟都好靓,所以食得开心D。

,中间有一层 coffee 味嘅 炖蛋,仲有 coffee 酱汁,真的不错
,朋友嘅 blueberry mousse 淡咗D,但加埋面头嘅 blueberry酱,就 啱啱好
。coffee 都 OK 啦。

一定会再嚟食
Caesar Salad
牛膝烩意粉
大虾带子伴饭
bread pudding, blue berry mousse and coffee