2022-10-16 38 浏览
庆祝朋友仔生日,由朋友仔去拣佢心仪嘅餐厅,因为重点系想响元朗食,朋友仔话见到好多食评介绍呢间餐厅,所以我哋胆粗粗又去试吓。我哋系去食晚饭嘅,虽然位置唔响正正市中心,但系喺工业区另有一番风味,感觉唔会太多人,可以轻松relax吓chill吓。企响餐厅门口望入去,已经觉得呢个地方唔错,有feel。入到去,由于当晚比较宁静,侍应生门俾我哋随意拣位。我哋嘅位置就喺吧枱隔离,不过如果下次去嘅话应该会拣离开吧枱比较远嘅枱,因为当Bartender处理特色饮品嘅时候,就会比较嘈。⭐️如果谂住嚟食All day Breakfast嘅朋友就要留意,原来响5:30就已经冇呢个Service。我哋都系为咗佢而嚟嘅,不过错有错著,俾我有机会点佢set dinner里便嘅西冷扒。而朋友仔就惨啲,因为佢嘅选择比较少, 非猪牛羊朋友,set dinner里面只有猪牛羊选择,缺少咗一般嘅鸡或者鱼餐。所以朋友仔只能够喺餐牌内拣鱼或者鸡。但系唔紧要,嘢食比我哋想像中好,而且我可以用价廉物美去形容。⭐️Set dinner同一般单点嘅分别系,少咗汤同埋甜品/嘢饮。🥩我极度推介西冷牛扒,我点咗六成,唔系铁板上,但味道一流,而且极
🥩
我极度推介西冷牛扒,我点咗六成,唔系铁板上,但味道一流,而且极力推介配住扒嘅薯仔🥔实在吸引!
⭐️下次下次,下次一定要试吓all day breakfast 🍳
顺带一提,侍应生认真嘅服务真真一流,就算系新人都尽力而为,好Nice👍
沙律
西冷扒
忘记咗系咩鱼,好似石斑鱼?
Nachos
Set dinner内嘅cheese cake
沙律
西冷扒
忘记咗系咩鱼,好似石斑鱼?
Nachos
Set dinner内嘅cheese cake