2011-01-10 668 浏览
好难忘既一晚6个同学仔sem break入去lamma渡一个3日两night既假入到去咩都试 计埋room rent ,一人用左六百几xd但系系值得既^ ^入面有好多野食 而且岛上既人都好好*第二晚,唔知食咩好,又cold㖞,唔想去太远,就系我地间渡假屋下面呢间龙江食个人好中意食上海野 于是就试下啦!我地叫左两个bo仔饭-wo egg牛肉+立肠鸡一个汤-豆腐海鲜 (好好味>V<条鱼好鲜 我地差点连BONE都食埋>V<)算炒豆苗( 后来仲ORDER多一次) (不是有什么特别 但系菜鲜 个老细见我地人多 仲比多左我地XD)柠檬鸡(同出面既柠檬鸡好唔同 呢度D鸡脆 但系冇一粉 D汁就食到系鲜柠檬整既 好清新><v)咕噜猪(一样 猪脆 但冇粉)仲有一个架..但系唔系好记得- -系老细既超强力推介下..我地又试左个椒炎鲜'油' ..本来都唔想食架啦因为呢两日食左好多热气野但系一场黎到 死埋佢啦!!食就食!!一上菜 大家已经wawa声><一食!!!!!!!so great!(而家谂返都流口水)可能系新鲜捉 好好味
好难忘既一晚
入到去咩都试 计埋room rent ,一人用左六百几xd
但系系值得既^ ^入面有好多野食 而且岛上既人都好好*
个人好中意食上海野 于是就试下啦!

我地叫左
两个bo仔饭-wo egg牛肉+立肠鸡
咕噜猪(一样 猪脆 但冇粉)
仲有一个架..但系唔系好记得- -
系老细既超强力推介下..
我地又试左个椒炎鲜'油' ..本来都唔想食架啦
因为呢两日食左好多热气野
但系一场黎到 死埋佢啦!!食就食!!
一上菜 大家已经wawa声><
一食!!!!!!!so great!(而家谂返都流口水)
可能系新鲜捉 好好味呀><!!!!!!!!!!!
佢仲话干咖哩鸡同薯条好好味 不过好饱啦
但系我地又想食>V<
老板话佢地收两点!!话我地想食就再打电话ORDER~
最后 一点3..我地就再ORDER左干咖哩鸡同薯条 3个字后去拎>V<
不消10分中...我地已经食晒....-V-''
大家你眼望我眼,,最后..
哈哈 我地决定再叫个薯条 真系好好味呀>< 好味过M记!!!!!
我打个电话落去问左问..佢地话好啦 帮我地再整埋LAST ORDER>V<
我地唔想再等啦坐左一阵
于是就冲左落佢地间野等>V<
大叫大笑去 我谂老板吓死个老细>V<
成班野好似十年冇食野咁>V<
本来打算试埋个干煎哈...可是........好贵><下次先食啦!
本来打算听日LUNCH都系呢间食..
可是...老细话佢地休息两日==有白事要做..
好可惜=(
唔怕^ ^我决定!!!
我要带我男朋友两个人一齐黎呢度再食过 庆祝我地既一周年^ ^

岩岩上网睇OPENRICE 见到呢间野有D食评竟然踩到佢屎咁
令我非常震惊

呢间野绝对值得我开个ACCOUNT黎SUPPORT下佢

加油呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-01-03