2012-02-24
有同事食过都话OK, 所以放假就同老公去试试, 结果系"失望而回"店舖面积细, 但就摆放咗超多坐位, 好怀疑是否符合消防安全条例? 食物质素认真麻麻: 所有肉都有雪味; 串烧和牛韧到咬唔入; 吞拿鱼刺新劲多根; 焗蚝得啲汁; 服务态度超差, 当晚被安排嘅枱, 枱面得呎半x呎半咁大, 斋放杯杯碟碟都唔够位, 结果𠮶侍应用呢个理由唔出order! 2200同我讲2230 Last order, 2225入单, 等到2240, 有个四妹走嚟话无嘢再出, 想赶我哋走, 同佢讲 Last order 啲嘢未出, 佢就话厨房清咗单! (厨房要清单有几难? 掉晒咪无啰!问题系你话Last order叫我入单, 但"有入无出"呀!)争论咗一阵, 佢走入厨房十秒都唔够就出返嚟, 改口话我order嘅嘢买哂, 之前有同事同我讲过, 我话无人同我讲, 佢就好唔耐烦咁话: 对唔住, 我哋真系好忙o架! 结果咩都无出过!2235同经理order一罐啤酒, 经理回覆Last order 之后咩都无o架, 不过你要可以捭一罐你!(你无讲明在先, 重讲到施舍我咁)好好哋食餐, 最终食到一肚气!
好好哋食餐, 最终食到一肚气!