2014-12-09 670 浏览
个晚一行六人去食完打边边,之后见时间尚早,继续再系东大街再揾过食。结果我哋求其揾间甜品屋来试下,行行比我哋揾到「糖品」呢间甜品屋,而且又即刻有位安排入座,你哋知啦系东大街啲铺头都好细间,坐位有限,仲要系我哋都有成6个人,坐嘅位都舒服,一啲都唔迫,环境又唔错,真的好好彩!食甜品呢家嘢会真系令人开心又兴奋,见到MENU上嘅图,咩到想食,最亮点位系呢间铺用嘅雪糕系MOVENPICK, WOW 超吸引!!!大家谂咗一阵,最后我哋就叫咗1个火焰雪山、3个朱古力冰露、1个朱古力心太软配朱古力雪糕,同1个绿茶心太软配士多啤利雪糕。首先讲下个「火焰雪山」先,当然大家食过都知系会点火,玩下花臣,都几特别下。不过一提如果叫呢款甜品,考虑下自己系好食得之人先好一人去食火焰雪山,如果唔咪最好系2个人先好食一个,原因系会越食越腻。而我当然拣咗我至爱嘅「绿茶心太软配士多啤利雪糕」,WOW……真的好好味,好浓嘅绿茶留心,又唔甜,又好热再加上冰冻士多啤利雪糕,甜甜地加一点酸酸地嘅感觉,简直系绝配。讲真,呢间甜品屋卖相好正,最重要系好好味,而且服务都OK,真系值得推介!!!
超吸引
!!!
火焰雪山
朱古力冰露
朱古力心太软配朱古力雪糕
而我当然拣咗我至爱嘅「绿茶心太软配士多啤利雪糕」,WOW
绿茶心太软配士多啤利雪糕
讲真,呢间甜品屋卖相好正,最重要系好好味
,而且服务都OK,真系值得推介
!!!

2014-12-06