2024-12-17 196 浏览
喺香港地揾到一间可以无限时任食嘅放题都唔容易,呢一间就满足到我哋嘅需求有时同朋友仔食饭除咗食物质素之外,可以俾我哋倾足几粒钟嘅地方真系好难揾,特别系放题形式嘅火锅,好多都系90分钟或者120分钟,每一次好似打仗咁赶头赶命,真系食得好辛苦,又唔可以好好地同朋友倾偈。我哋食中间𠮶个Level嘅餐,牛肉同猪肉都比预期中更加好,牛肉切得大大块,牛香味都几浓又唔会谐霎霎。配菜方面,手打丸都好出色,又有羽衣甘蓝,油麦菜,娃娃菜,等等不同类型嘅蔬菜,满足不同朋友嘅要求。服务方面,经理及另一位男同事都十分之好笑容,而且主动问及是否满意食物质素,我哋坐到将近关门佢哋都唔会黑面。十分敬业乐业总括然而,一定会推介朋友以及再次光顾。

总括然而,一定会推介朋友以及再次光顾。