与友人在铜锣湾大战sell屎几十回合后,疲惫不堪,系只求双脚可以休息的情况下,误打撞误咁入咗传说中的日式汉堡包店Freshness Burger. 但又吃不下整个出名的汉堡包, 唯有试吓佢个法兰克福芝士热狗当下午茶.味道 自问对美式日式汉堡包都有食开和要求,但日式热狗却是第一次,细细的洋葱粒和酸瓜粒,软身的面包和粗大的香肠配上香而不浓的芝士,每一样分开都好似好正,但放埋一齐就错哂,整体极之失望,个人口味喜欢hot dog 有酸甜的味道,番茄酱系hot dog最好的战友,你唔加比我算,你都比番个位我加啦.打开𠮶纸包,见图,完全不要讲诚意,直头系求其到不得了,d芝士酱太多又系求其"劈"上去,完全唔理个客可以点食,无从入手!有时唔系大堆头就一定好,酱料的平衡真系好重要.而成个包味道偏淡!!.薯角乏味之余又冇薯仔味,有冰鲜之嫌!饮过友人杯CAFFÉ LATTE几好味!!环境+卫生都ok,中规中矩,走美式快餐look,日本可能兴,但香港就嫌普通. 服务如上文,整嘢食𠮶师傅服务真系差,但楼面就ok, 买完"飞"后有姐姐为你送专登送到枱上,笑容满分!! 抵食一个加大

饮过友人杯CAFFÉ LATTE几好味!!

环境+卫生

一个加大咗的hot dog餐三十到尾,最好系杯可乐.....唔抵

后记:今次比𠮶喊面主要针对佢个热狗,师傅教落做人要公平,知道佢主打唔系热狗,一定会比番个机会佢D Burger,等我!!!!

芝士酱太多又系求其"劈"上去
乏味