餐厅: 校長燒肉日韓料理 (觀塘廣場)
资讯:

2022-06-14 299 浏览
旧同学聚会,想唔洗两旧水任食,食烧肉食寿司食火锅呢样个样,唔洗谂啦,又黎老地方,特价时段少啲款式但都多到拣唔到。必食除咗烧肉,我个人钟意刺身同甜品,三文鱼、螺肉、希灵鱼,鲜甜架!Brownies 有d水准,朱力味浓又唔过甜;同好粉好香嘅椰汁芋头西米露好似几受欢迎,多人攞。各类炸野好食,有薯角同煎堆仔等等。烧肉类、火锅类,贵价猪、牛、羊都有,有熟食最岩懒人,都几多款,菜心、鱼、牛腩萝卜、猪红、点心(有上汤小笼包几好食!)。饮品热茶、冻饮、汽水随便拣,所以真系唔洗烦,多人黎呢度一定有野岩食!
旧同学聚会,想唔洗两旧水任食,食烧肉食寿司火锅呢样个样,唔洗谂啦,又黎老地方,特价时段少啲款式但都多到拣唔到。

猪扒!
必食除咗烧肉,我个人钟意刺身甜品,三文鱼、螺肉、希灵鱼,鲜甜架!

各类炸野好食,有薯角同煎堆仔等等。
上沙汤小笼包
刺身