2024-03-21
🔹极上和牛吃到饱 ($298@1)✨19:30前离座.我哋拣咗剥皮辣椒鸡锅✨因为冇籽,所以个汤底都唔辣😍仲有啖啖胡椒香味🫣个汤底跟鸡肉,系冇骨鸡肉!啱晒我哋依班懒鬼✨以火锅料嚟讲,都算嫩✅✅.我哋叫咗几款牛肉,其中SRF黑牛后腿肉同澳洲和牛M5 牛味最重🐮👍🏻👍🏻亦因为薄切关系,真系渌两渌就食得,十秒都唔洗😘四眼仔好钟意食花雕鸡肉😂😂😂虽然冇酒味,但系胜在够嫩滑😂 佢话打边炉铺头嚟讲 依个嫩滑程度算数一数二✅如果要食菜,就要自己枱面黑色兜出去拎,各种丸类都有,最重要系佢芋丝任拎😍唔洗怕每次order完得几粒,系咁争🤣如果仲惊唔够饱,可以出去攞肉燥饭添!肉燥饭可以比美出面餐厅!好香浓嘅肉燥味,米饭仲要系珍珠米!🍚我哋试咗佢啲酱汁,佢猪肉酱好似烧肉店嘅酱,入口甜甜哋,同牛肉好夹👍🏻大爱🫶🏻另外仲有饮品可以自取,有各种茶类同汽水 若果两种都唔啱,可以喺落单page拣乌梅汁同酸梅汁,酸酸哋够开胃,饮完再战几回合😆🫄🏻🤰🏻钟意饮甜都可以拣金桔柠檬,入面仲有椰果添!最尾每人仲有一杯雪糕食!😍最后记住,要食得晒先好叫,要量力而为‼️唔够可以再嗌,千奇唔好浪费食物🙅🏻♂️🙅🏿♀️
🔹极上和牛吃到饱 ($298@1)
✨19:30前离座