2024-06-13 70 浏览
Book mark咗好耐呢一间西班牙菜餐厅,无论系佢嘅食物质素定系环境都好吸引😍餐厅仲有好多唔同嘅特别优惠,星期三每个booking 送一份side dish👏🏻店员推介我哋试吓Roasted spring chicken🐔,本身都好钟意香烤春鸡!呢度嘅烤春鸡烧得好好,配上烧汁,好入味!啲鸡肉仲好滑!好嫩!另一个超多人推介嘅Deluxe Seafood Paella🦞,西班牙龙虾饭对我嚟讲最吸引嘅就系龙虾尾,冇谂过呢个价钱有咁大只龙虾尾!蒜头蛋黄酱味道仲好香浓添,饭粒超creamy !Padron Peppers🫑睇落好似冇乜特别,但系原来好好食,西班牙牛奶芝士味道真系好香浓!劲钟意佢哋嘅芝士味好出!