2024-11-18
今日想推介俾大家我哋一家人成日食嘅火锅-相马日式火锅。我哋最钟意就系佢哋新推出嘅任食大闸蟹海鲜火锅放题。焦点梗系佢哋嘅大闸蟹,佢哋嘅大闸蟹肉质饱满,味道鲜美爽甜,膏质香浓,完美噉呈现佢独有嘅鲜味,每次食都觉得百食不厌。当然仲有其他好食嘅食材,例如豪华蒸海鲜,一次过俾你食到好多唔同款嘅蒸海鲜,每款都非常新鲜,冇腥味,食落去甜甜哋仲有回甘,非常回味。除咗海鲜之外,仲有日式串烧炸物。炸虾多士、炸蟹子丸、炸牛丸,个个都香脆可口,外脆内软,油而不腻。其他仲有美国牛板腱、美洲产优质豚肉、鸡髀肉。美国牛板腱食落去非常Q弹,肉质鲜甜,香气四溢,完全展现出美国牛肉嘅极致风味。美洲豚肉口感醇厚,肉质紧实,鸡髀肉口感结实、肉质软嫩多汁。仲有其他好多好食嘅火锅配料,最紧要系呢啲火锅配料可以无限任食!真系好抵食!
我哋最钟意就系佢哋新推出嘅任食大闸蟹海鲜火锅放题。