2023-02-24
平时住系附近既我通常都叫外卖,🫶🏼今次咁岩系广场行街见到一间新开,心郁郁想试下,于是叫左成家人出黎食个晚餐,🤭好彩今晚唔系好多人,😝咁就可以有位入得去坐,好靓阿装修各方面都印象良好,😗我地都叫左好多野食,难得唔洗针卡,可以坐系度舒舒服服咁食得好d,我地叫左好多野食,其中介绍下小小野先😙☺️焗法国蜗牛,牛油,大蒜,欧芹,法国长面包哇,唔知系咪好耐无食过法国面包,总觉得特别好食,总系觉得同出面既包唔同,好特别又香浓,好岩我胃口,份量好多,食唔晒可以打包 ☺️白酒会青口,大蒜,欧芹,烤法国长面包呢个法国长包又系超好食,估唔到有咁多青口,仲有好醇既白油系入面,好香够惹味 ☺️自家制炖牛面颊宽条面,巴马臣芝士呢个真系要再赞,卖相好吸引,就咁望都觉得多汁又多料,食落口真系成个口都充满晒芝士既味道,一向被人讲钟意食好多芝士,钟意到比人叫芝士怪,今次再私下加多少少,真系好食 价钱合理☺️☺️☺️☺️☺️好食☺️☺️☺️☺️☺️地点方便☺️☺️☺️☺️☺️
☺️焗法国蜗牛,牛油,大蒜,欧芹,法国长面包
☺️白酒会青口,大蒜,欧芹,烤法国长面包
☺️自家制炖牛面颊宽条面,巴马臣芝士
价钱合理☺️☺️☺️☺️☺️
好食☺️☺️☺️☺️☺️