2023-02-27 130 浏览
夜晚一家人去西营盘果间《相马日式火锅》🍲!120分钟任食,我哋星期四去,每位$268+1,平均每人$300都唔驶,小朋友就$170左右,但可以任食,仲有好多选择,超抵呀我哋叫左清汤,有D昆布系到,清清哋,好突出食材本身的鲜味。肥嘟嘟的生蚝🦪,放入口就想滑落喉度啦😂😂蚝味浓,鲜味系口度打转呀👍除咗有生蚝🦪,仲有带子,虾🦐,蟹柳,青口,螺🐚,蚬,龙虾🦞,超多选择。虾超正,渌完红彤彤,虾肉鲜甜爽口,好滋味。蒜味鸡翼超正,香浓蒜味,鸡翼肉嫩juicy,超推!仲有其他味道架🐔有六种,有芝士味,辣味,酱油味,蒜味,香草味,原味,只只都好好味😋又炸得超靓,又大只,皮脆肉嫩!日式炸物都好多⭐️烧菠萝🍍一大块烧菠萝鲜甜多汁,酸酸地,好开胃!芦笋猪肉卷🫔超max的组合⭐️烧脆肉瓜,爽脆多汁脆肉瓜,加左调味粉更加滋味⭐️日式小番薯🍠,番薯甜甜地,外面脆,入面软绵绵👍⭐️炸春卷,味道好味的,但放耐左淋皮就麻麻地⭐️炸虾🍤爽口弹口,鲜甜好味⭐️炸丸,必食丸类芝士丸,牛丸,蟹籽丸芝士丸超正,芝士可以系入面拉丝优质鸡腿肉🐔鸡肉鲜甜,有少少油脂系地度,食落去顺喉,口里面充满鸡肉味和油脂香。👍
我哋叫左清汤,有D昆布系到,清清哋,好突出食材本身的鲜味。

优质鸡腿肉🐔