2021-11-19
🏆苏格兰烟三文鱼藜麦沙律🏆 $138用个透明trophy放沙律🥗,造型够晒特别,打咭一流,好配合餐厅主题。钟意佢个沙律汁系柠檬🍋加橄榄油,酸酸地好清新,而且藜麦够哂足料,烟三文鱼又唔会好咸,作为前菜好refresh。🍍🍤台湾凤梨冰岛虾堡🍤🍍$138超厚肉又弹牙既虾堡,配上香甜鳯梨,非常之match。凤梨同面包都有用牛油煎过,系加分位。配上香脆薯角,厚肉又够份量,大满足。🐖顶级杜洛克猪梅肉扒拼日本静冈煎鸡蛋🍳$85(set lunch配意大利面) 最surprise系个猪梅扒,爹D妈咪都大赞juicy又香口。厚身既猪梅扒入口香软,有grill 过既脆香。配上日本蛋,流心蛋浆令猪梅扒入口份外香滑。🍗 美国大鸡髀扒拼德国纽伦堡杂肉肠🍗$79 (set lunch 配意大利饭) 大份又厚切,名副其实既大鸡髀扒,一样juicy唔会煎到干鲠鲠,而Risotto 够creamy。跟餐小食: 咸蛋黄鸡中翼🍟明太子松露薯条。鸡翼啖啖都feel到咸蛋黄,炸得刚刚好,一啲都唔觉得柴皮。薯条系厚切薯角,有少少脆浆再炸,所以份外香脆,如果明太子松露酱再多啲就好喇,因为个酱汁实在太多味🤤。
🍍🍤台湾凤梨冰岛虾堡🍤🍍$138
跟餐小食: 咸蛋黄鸡中翼🍟明太子松露薯条。
苏格兰烟三文鱼藜麦沙律
台湾凤梨冰岛虾堡