2019-02-13 2859 浏览
一年一度约咗班老友团拜今年继续拣选观塘囍菜, 一嚟我哋buy佢吾限时, 又坐得舒服, 感觉水准依旧保持到今年多咗几位老公加入, 所以订了八人餐再加多条鱼,取其 年年有余我哋吃了这些醉猪手、 麻辣鸭舌、素鹅卤水鲍鱼入口吾un, 味道刚好, 师傅亦好细心已切开一半, 方便客人食用淮杞螺头汤, 我有个朋友有味精敏感, 所以一饮就知个汤冇味精, 真材实料,赞蜜饯桂花蚝, 这个第一次吃, 蚝是炸了再加桂花兜过,外皮脆及甜甜地,几特别金银蒜蒸蛏子皇, 非常新鲜, 粉丝好好食鲜百合芦笋炒象拔蚌仔鸡油花雕蒸虾, 好香酒味,下次试蒸蟹清蒸东星斑, 老板娘先声明, 鱼正到刚刚好熟,不用拆开。果真,好滑古法盐焗鸡, 冇咩特别艇皇浸时蔬豉油王龙须炒面, 师傅炒得很干身,好食蛋散, 这个不用说了, 是必吃的甜品每次嚟都是捧著肚离开的, 非常满足最后一提窝心事情,我们有人生日有位男服务员送了生日气球和一个了波波比小朋友,真系加哂分
一年一度约咗班老友团拜
今年继续拣选观塘囍菜

今年多咗几位老公加入, 所以订了八人餐
再加多条鱼,取其 年年有余

我哋吃了这些
醉猪手、 麻辣鸭舌、素鹅
卤水鲍鱼

金银蒜蒸蛏子皇, 非常新鲜, 粉丝好好食
鲜百合芦笋炒象拔蚌仔
鸡油花雕蒸虾, 好香酒味,下次试蒸蟹
古法盐焗鸡, 冇咩特别
艇皇浸时蔬
豉油王龙须炒面, 师傅炒得很干身,好食
蛋散, 这个不用说了, 是必吃的甜品
每次嚟都是捧著肚离开的, 非常满足

最后一提窝心事情,我们有人生日
有位男服务员送了生日气球和一个了波波比小朋友,真系加哂分
2019-02-09
  • 鸡油花雕蒸虾