「望月月饼」眨吓眼仲有个几星期就到中秋节喇!呢款品牌嘅月饼大家都唔陌生,品牌嘅监制师傅曾经喺半岛酒店嘉麟楼嘅顾问。望月月饼每年我都会必买之选,今年买咗佢皇牌嘅流心奶黄月饼同埋松露黑毛猪果仁月饼 🥮《松露黑毛猪果仁月饼》 呢款皇牌嘅产品每一年开放订购嘅时候都好抢手,基本上都冇现货卖。食落去唔会太甜,里边有满满嘅果仁,果仁脆口,加埋焦糖酱同丝丝嘅黑毛猪火腿味道好夹。《流心奶黄月饼》饼皮唔会太厚又松化,翻热嘅时候传出香喷喷嘅牛油香味,切开嘅时候有流心嘅效果,细细件食完都唔会太腻。^值得一赞型格嘅包装,黑色嘅铁盒可以循环再用,用嚟储物。另外旺角银行中心换领处嘅职员服务非常好,因为拎饼嘅时候有个小插曲,就系返屋企嘅时候发现俾错货,事后职员都很好愿意换货👍🏻👍🏻👽星人指数👽👅味道:9/10🛸环境:N/A💫CP值:中🚀回头Encore:✅
「望月月饼」

《松露黑毛猪果仁月饼》