2016-10-06 5143 浏览
饮完酒,心血来潮同朋友系车谂紧食咩果阵经过,打黎book完位就行左过黎一年前黎过写过一篇赞既食评(上年8月),今日再黎,有啲食物水准高左㖞!如:鹅肝多士。点左炸软壳蟹、铁板牛柳粒、鹅肝多士、白饭、杂锦天妇罗拼盘、加拿大海胆、巨锋梳打、冻seke。炸软壳蟹- 松脆唔油铁板牛柳粒,牛柳粒拣左7成熟-蒜片香脆,夹牛柳粒黎食好惹味美女师傅,哈哈,希望唔好介意我影。因为我觉得佢炒野炒得好劲...又排得靓靓上碟。珍珠米..硬左少少。鹅肝多士...超级好食(推介)...其实呢到既所有野都唔会成口油,煎得香脆。经理话送两件红酒腌梨比我地试下,几爽甜但唔会有浓既酒味,中和下鹅肝油香,this is something new this time.杂锦天妇罗,唔油,虾同鲜菇最好食。鲜菇厚肉炸粉薄薄的,好岩饮seke。加拿大海胆。我怕腥但呢个好鲜甜朋友最钟意既海胆,佢不停赞巨峰提子梳打整体service都仲系好好。态度友善,临走卖单店员仲问我地食唔食雪糕但真系太饱冇食。慢慢坐倾计又美食又酒...唔会有人赶收工咁令客人唔自在。我同朋友走果阵仲好开心讲紧下次叫边个边个朋友黎食饭倾计。p.s.唔知系咪门口难揾,要

如:鹅肝多士。

炸软壳蟹- 松脆唔油
铁板牛柳粒,牛柳粒拣左7成熟-蒜片香脆,夹牛柳粒黎食好惹味
珍珠米..硬左少少。
杂锦天妇罗,唔油,虾同鲜菇最好食。鲜菇厚肉
炸粉薄薄的,好岩饮seke。
加拿大海胆。我怕腥但呢个好鲜甜
朋友最钟意既海胆,佢不停赞
巨峰提子梳打
但真系太饱冇食。

慢慢坐倾计又美食又酒...
唔会有人赶收工咁令客人唔自在。
我同朋友走果阵仲好开心讲紧下次叫边个边个朋友黎食饭倾计。

p.s.唔知系咪门口难揾,要酒吧上一层推黑色木门入。so...两次黎都唔见太多人黎食,但用心既店今时今日唔多,希望多啲人黎食
2016-10-06
庆祝纪念