2019-02-17 685 浏览
琴日有朋友嚟试咗lunch话够地道法国味,今日就出去同男朋友食个relaxing brunch。Menu 简而洁,好易就拣到食咩,有趣嘅事佢嘅Menu系有中文字,好local 果种,唔系好湾仔行外国餐厅路线嘅style (即系囍帖街𠮶边𠮶啲)😂😂另带一提,厨师系法国人。我就叫 All Day Breakfast,沙律菜好新鲜,炒蛋都ok,牛角包稍为㶶咗少少,蛋冇得拣太阳蛋定炒蛋有点美中不足。餐饮原本包茶,转咖啡需要加$10 ,冻饮另加$3 ,我就觉得几贴地。仲有,加$38叫咗碗法式洋葱汤,我觉得比起个all day breakfast 更加值得试!我饮哂!Weekend 如果唔想排队又想坐得舒舒服服,其实呢个都不失为一个好选择。

All  Day  Breakfast
Toast