2019-10-09 3788 浏览
每隔一个月就会黎想食chef stage因为佢既水准真系keep 得唔错,真系元朗高质西餐厅今次又系黎食lunch因为一个月食一次,其实成个menu 都食得七七八八,建议餐厅真系定时renew 下,等我依d熟客可以有d 新鲜感澳洲肉眼扒,五成熟真系好嫩,同埋无乜根位,大部份都食到,唔点汁都好好味,好juicychef stage 唯一败笔就系d 薯条。。。无薯味,又唔脆,所以通常我唔会叫有薯条既餐,依个系男友KO~~~蕃茄好甜好好味我通常叫开benedict 果个,今次一于试下水波蛋水波蛋都控制得好好,蛋汁爆棚火腿同烟肉都唔错,唔系cheap 野,同埋烟肉唔会整系好肥,全部油牛角包仲好脆,德国肠我不嬲麻麻,唔评论啦cappuccino 我觉得有改善,无左种苦味,而且够多奶泡,咖啡味有少少不足特登睇下餐牌先发现元朗店都有荃湾店既伪鸳鸯啦~~~真系好好味架~~~推介因为出面keep 住好大雨,想坐耐d, 叫埋个甜品先,依个tiramisu 我都讲过,系我食过最好味既tiramisu
每隔一个月就会黎想食chef stage

因为佢既水准真系keep 得唔错,真系元朗高质西餐厅

今次又系黎食lunch

澳洲肉眼扒配粗薯条

澳洲肉眼扒,五成熟

蕃茄好甜好好味

厨师精选早餐

我通常叫开benedict 果个,今次一于试下水波蛋

水波蛋都控制得好好,蛋汁爆棚

牛角包仲好脆,德国肠我不嬲麻麻,唔评论啦

cappuccino

cappuccino 我觉得有改善
,无左种苦味,而且够多奶泡,咖啡味有少少不足

伪鸳鸯

tiramisu