入口有少少隐蔽,系「鉄火堂」转入嘅大厦收埋左间日式装潢 x 亚热带风嘅𝚌𝚊𝚏𝚎☕️ 装修环境方面好高分,有情调而且坐得舒服😌 室外环境充满盆栽植物,犹如置身绿洲,如果碰上靓天气有阳光打卡,影相满分💯 然而食物上菜速度有点慢(即叫即整要耐心等候🙈),适合时间充足想慢活𝚌𝚑𝚒𝚕𝚕下嘅朋友😎《 蜜糖焗鸡翼 》 $48 / 4只 4 / 5涨卜卜热辣辣,即叫即焗啲鸡油仲系鸡皮上面滋滋声🤤 皮薄肉嫩,仲好多汁😋 少少扣分在唔够入味,蜜糖再重啲就好👍🏻👍🏻👍🏻《 巴马火腿牛油果长通粉 》 $128 3.5 / 5车厘茄同牛油果🥑 红红绿绿颜色鲜艳😍 巴马火腿薄到半透好有美感😋 不过酱汁偏淡同少,整碟感觉有点干🧐 《 贡菊蜂蜜绿茶 》 $52 3.5 / 5正常发挥嘅蜂蜜绿茶,菊花味清幽😋 如果茶壶可以转用圆形透明会更靓更贴合环境😌👍🏻《 玫瑰无冰冻咖啡☕️》 $59 3 / 5揉合咗玫瑰花香嘅Expresso, 外表睇落似系一杯普通嘅冰咖啡,饮落去淡淡嘅花香系口腔散发出黎,算系颇清新嘅体验!不妨一试👍🏻

《 蜜糖焗鸡翼 》 $48 / 4只 4 / 5

《 巴马火腿牛油果长通粉 》 $128 3.5 / 5

不过酱汁偏淡同少,整碟感觉有点干🧐

《 贡菊蜂蜜绿茶 》 $52 3.5 / 5

《 玫瑰无冰冻咖啡☕️》 $59 3 / 5