2016-05-21
同个朋友去食饭,我电话本来想book 8点,但佢同我讲要8点半先交到table比我都唔紧要啦,咁未8点半啰。但我8点半去到,佢同我讲9点半last order,10点就要走。我问佢点解,佢话人手唔够wo…其实有dd 唔明架,但算啦。一入到去,就散叫,叫左以下食物:炸珍宝蘑菇呢样系朋友既提议,佢话食过好好食。黎到真系好好食。成个味道,同个酱好夹。但两个人食,每人要食3~4旧,有d太腻。如果多dd人去,叫呢个,真系perfect!皇后pizza因为想试下晚上食少d肉,所以在pizza menu上点左个无肉既,就系呢个皇后啦。其实个味道系好食既,d basil真系特别香,但呢个pizza,真系太油啦油到食完之后,觉得好油腻,真系油到食唔到果一只。所以大家考虑下。明太子意粉果然系好好食,成个意粉都系明太子捞埋一齐,味道十分之好,系全餐最好食既一样野!!必食!食食下,好快就过黎收我钱,讲last order之后就暗示我地要走,睇睇表,果阵先10点。10点就要走,其实有d太早。但可能佢地都要收工,清洗,所以我地快快手,食完就走lu~总括:系好食既,但有d油腻。
都唔紧要啦,咁未8点半啰。
我问佢点解,佢话人手唔够wo…其实有dd 唔明架,但算啦。
一入到去,就散叫,叫左以下食物:
炸珍宝蘑菇
皇后pizza
明太子意粉
味道十分之好,系全餐最好食既一样野!!必食!
食食下,好快就过黎收我钱,
讲last order
但可能佢地都要收工,清洗,所以我地快快手,食完就走lu~
总括:系好食既,但有d油腻。