2018-04-27
路过几次望到装修几靓都想试下,终于一试店内位置不算太多,是晚都爆场,谂住唔会中伏啦,点知。。。首先加钱加左餐包同汤餐包系牛角包,反正都系叮返热,唔特别评论杂菜汤,其中一碗有只黑色飞飞,都几意外,又唔系茶餐厅,甘都注意唔到,细细声同待应讲有只野系入面想换,佢即时系话果啲唔系黎架。。。哦,即系我眼花?有翼架禾(我见有甘多客人都废事同佢争论,吃亏的不是我)Order左大虾西班牙饭,冇错,西班牙饭系偏硬,不过未免硬得好似生米,可能自己食唔惯硬饭,我亦唔系奥客,所以都冇出声既另外点左扇贝并西冷,Order叫7成熟,因为图片只供参考,menu块扒厚厚大大,黎到时系薄扒,都ok既,一切开红红血水,嗯,我都钟意食生野既,但我叫7成熟呢块睇怕5成吧,所以麻烦待应帮我煮熟啲。。。味道唔差既,只系偏咸(利申我好食得咸)另外仲order左个小食set,鸡翼劲干身,炸虾系佳x十几蚊一盒既货,薯条变薯角总结甘既价钱,甘既质素,一定唔会再黎,浪费左我一餐既quota
店内位置不算太多,是晚都爆场,谂住唔会中伏啦,点知。。。
首先加钱加左餐包同汤
餐包系牛角包,反正都系叮返热,唔特别评论