其实己帮衬这小店己有多次, 第一次是芒果SMOOTHIE+有咬口的脆TOPPING~ 呢日即兴, 就过去撞下, 因为平时都好多人排队, 一来佢地即叫即整, 就比较耐, 无话好似台湾珍珠奶茶舖头咁"机动性". 有时等10几分钟. 因KEEP FIT的有关系, YOGURT己成我口痕之选, 但坊间而加开左好多, 最钟意都系呢间, 之前系YOGO, 但呢间有埋SMOOTHIE垫底~我就敌唔过佢哩! 同区的话仲有好多间, 但就脚同特色黎讲, 不作他选~ 可以一次食两样野, 仲要系20蚊! 另外的连锁店, 斋YOGURT都要20几蚊, 加埋TOPPING都成30-40蚊! 有时女人仔都系想食DD开心下, 价钱同口感以呢个价钱系超值!!YOGGIE的YOGURT都够滑, 但TOPPING我最欣赏: 新鲜! 生果/麦片次次食都好FRESH~ 唯一要弹, 就系有时要等好耐! 店员/老板都好紧张下, 所以笑容就少D, 但服务OK的, 有解释, 同埋佢顶头有个LCD系SHOW佢向FACEBOOK的GROUP, 久唔久会有个FREE比MEMBER TIM!

蓝莓SMOOTHIE/YOGURT+MUSELI+黑糖TOPPING

2010-11-03
外卖自取
$20 (其他)
  • YOGURT
  • 蓝莓