英国风既中菜🇬🇧x🇨🇳食物有风味特色之余😋环境都一流👍🏻不论室外定室内既环境及装潢都各具特色😆但同时有中式及英式风格融合嘅感觉🤩而且服务非常周到贴心💕侍应都好亲切友善😍🫶🏻非常满意既用餐体验😚🥰🫰🏻🥄Nourishing Chinese Soup 中式炖汤真材实料,有花胶同瘦肉,味道鲜味香浓,饮完感觉滋润,开胃兼助消化,值得一试🍖Barbecued Honey Pork Ribs 蜜汁排骨 (4pcs 件)每件排骨都大大旧兼充满蜜汁,蜜汁浓郁香口,食落外面酥脆,内里热辣辣仲要淡淡肉,内里肉汁依然保留,夹埋密汁一并食非常滋味🦐Kung SUPER-POW Prawns 宫保虾球有四大件虾球,每件都大大只虾,咬落外皮薄脆,虾肉爽口弹牙,酱汁由红椒、青椒、辣椒制作而成,味道似泰式辣酱,甜甜辣辣,配埋虾球食都几夹,非常惹味🍲Special Crispy Noodles w/everything 集会脆面由鲜鱿、鸡肉、烧腩肉、虾仁、青菜集会而成,面底非油炸,非常健康,而且做到香脆而不硬,集会既𩠌菜充满酱汁,夹埋脆面一齐食唔怕干争争,味道可口,食完亦唔觉好滞🍹Calamansi SeltzerFr

🥄Nourishing Chinese Soup

🍖Barbecued Honey Pork Ribs
蜜汁排骨 (4pcs 件)

🦐Kung SUPER-POW Prawns

🍹Calamansi Seltzer
Fresh Calamansi | Calamansi Juice | Soda
酸味味得黎几fresh,无额外加糖水,原汁原味,好香酸柑味,食野前饮够开胃,食完野再饮有消滞解腻既感觉

🍸Pomegranate Fizz
Fresh Pomegranate | Cream Soda | Lime |Soda
酸甜可口,有青柠汁既调配下唔会太甜,饮落带有阵阵石榴味,又夹杂点忌廉梳打既独有香甜,味道配搭得几得意
蜜汁排骨
蜜汁排骨