2022-11-13
斗滚四式 $268/298加一,晚市食第二轮不限时,同朋友又食又倾三个几钟,非常满足的鸡煲海鲜打边炉!① 招牌大乱斗任食鸡煲,每次都起码要食两煲!鸡煲上枱唔系即刻食得,需要翻炒四次,每次炆焗两分钟,亦可加入火锅配料一齐炒,例如芋丝,豆卜,支竹,牛百叶等等。五款辣度可选,非常惹味!有时朋友唔食辣,店员主动提供辣酱比我地食辣既自己点,真系贴心。② 海鲜盛宴呢个系最打卡Able既蒸海鲜盘!有鲍鱼,蛏子,扇贝,海虾,花蚬,龙趸及赞歧乌冬。用荷叶垫底,简单用葱蒜蒸,味道偏淡,海虾有少少梅,但打卡真系一流!最好味系赞歧乌冬。③ 滋补火锅等个汤底都等左好耐,个清汤安格斯牛腩好正!先饮汤之后打边炉,汤头清甜,爽口牛腩,好食!其实已经饱饱地,打边炉食唔到好多野,手切牛颈脊同黑豚肉之外,其他都是自助柜取的蔬菜及丸。④ 椰汁雪燕最后再送上椰汁雪燕,唔系燕碎,都几大旧,而椰汁几浓几甜,无沟水沟到淡。.除左食物质素唔错,员工服务态度都几友善,同埋几有效率,赞!
① 招牌大乱斗
② 海鲜盛宴
③ 滋补火锅
④ 椰汁雪燕
除左食物质素唔错,员工服务态度都几友善,同埋几有效率,赞!